Referenssikohteita

Tässä suunnittelemiani kohteita


Sisustussuunnittelu omakotitalo

Uudiskohde, omakotitalon kokonaisvaltainen tila- ja sisustussuunnittelu Kerava. Sisustussuunnitteluun kuului tilasuunnittelu, pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalusteet, sekä valaistus ja tekstiilit. 

Sisustussuunnittelu Helsinki Katajanokka

Sisustussuunnittelu Helsinki. Sisustussuunnittelija katsoi remonttikohteeseen pintamateriaalit, kiintokaluste- ja valaistusuunnittelua. 

Sisustussuunnittelu Keski-Suomi

Kokonaisvaltainen tila- ja sisustussuunnittelu Keski-Suomessa. 70-luvulla rakennettu kesäasunto remontoitiin täysin ja siihen tehtiin isoja tilamuutoksia. Huoneiden sijoittelua muutettiin, ikkunoiden paikat ja koot määriteltiin uudelleen. Katettu terassi otettiin sisätilojen käyttöön ja samassa yhteydessä ollut sauna siirtyi erilliseen uuteen rakennukseen. Kesäasuntoon haluttiin myös kaikki tämän päivän mukavuudet. Sisustussuunnittelijalle kuului koko tilasuunnittelu, kiinto- ja irtokalusteet, sekä tekstiilit ja pintamateriaalit.

Remontin seurantaa yhteistyössä urakoitsijan kanssa.

Sisustussuunnittelu Espoo

Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu Espoo. Sisustussuunnittelija katsoi uudiskohteeseen pintamateriaalit, kiintokalusteiden sävyt ja materiaalit.  Sekä kaikki irtokalusteet ja tekstiilit uusittiin uuteen kotiin sopiviksi ja pitkäaikaisiksi valinnoiksi.

 

Sisustussuunnittelu Vantaa

Sisustussuunnittelu Vantaa, uudehko kerrostalohuoneisto. Kohteeseen pintamateriaali-, kiinto- ja irtokaluste-, sekä tekstiilisuunnittelua. Hämärään asuntoon tarvittiin valoa ja kaikki materiaalit ja sävyt valittiin sen mukaan, miten valoisuuden tunnetta voidaan lisätä.

Sisustussuunnittelu Espoo

Remonttikohde, 90-luvulla rakennetun rivitalohuoneiston sisustus- ja tilasuunnittelu. Kohteeseen katsottiin pintamateriaalit, kiintokalusteet ja valaistus. Lapsiperhe löysi haluamaltaan alueelta alkuperäiskuntoisen asunnon, joka remontoitiin täysin perheelle sopivaksi.

Sisustussuunnittelu Espoo

Remonttikohteen kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu Espoo. Sisustussuunnittelu sisälsi pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalusteet, sekä tekstiilit. 

Kaikki pinnat, märkätilat ja kiintokalusteet uusittiin. Suunnitelmassa säilytettiin paljon myös vanhoja kalusteita. Remontin seurantaa yhteistyössä urakoitsijan kanssa.

 

Sisustussuunnittelu Helsinki Kruunuhaka

Kerrostalohuoneiston sisustussuunnittelu Helsinki. Irtokaluste- ja tekstiilisuunnitelma. Huonekaluja ja valaisimia uusittiin, mutta myös osa vanhoista kalusteista sai jäädä ja niitä kunnostettiin. Vanhaan takkaan integroitiin biotakka, joten sekin tuli uudelleen käyttöön.  Uudet tekstiilit ja kalusteet muuttivat kodin ilmettä paljon.

 

Sisustussuunnittelu Helsinki Munkkiniemi

Remonttikohteessa kerrostalohuoneiston sisustussuunnittelu, jonne katsottiin pintamateriaalit, tila- ja kiintokalustesuunnittelua yhteistyössä remontin tekijän kanssa. Sisustuksen tavoitteena oli ajattomuus ja moneen makuun sopiva kokonaisuus.

Sisustussuunnittelu Eteläsuomi

Sisustussuunnittelu Eteläsuomi. Hirsimökki vaihtoi omistajaa ja vaihdoksen myötä sisustus haluttiin päivittää ja saada lapsiperheelle sopivaksi. Kohteeseen katsottiin pintoja, kiinto- ja irtokalusteita, sekä tekstiilit. Keittiö uusittiin, lattiat hiottiin ja valaistus mietittiin uudelleen. 

Sisustussuunnittelu Tuusula

Omakotitalon sisustussuunnittelu Tuusulassa. Uudiskohteen kokonaisvaltainen sisustus- ja tilasuunnittelu. Pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalusteet, 

sekä valaistus- ja tekstiilisuunnittelu.

 

Sisustussuunnittelu Kerava

Sisustussuunnittelu Kerava, kohteeseen pintamateriaali, irtokaluste-, sekä tekstiilisuunnittelua. Huoneistossa tehtiin pientä pintaremonttia ja irtokalusteet, sekä tekstiilit mietittiin uudelleen. Tämä 60/70-luvun vaihteessa rakennettu kerrostalohuoneisto sai uuden ilmeen ja kodin sisustuksessa haluttiin säilyttää hieman talon rakennusaikakaudelle tyypillisiä piirteitä. 

 

Sisustussuunnittelu Vantaa

Remonttikohde, tila- ja sisustussuunnittelu Vantaa. Lähes sata vuotta vanha talo haluttiin saada toimivaksi nykyaikaan. Kohteeseen pintamateriaali-, kiinto- ja irtokaluste-, sekä tekstiilisuunnittelua.

Sisustussuunnittelu voi olla myös pienimuotoista. Käsittää yhden tai useamman tilan tai koostua eri osa-alueista. Suunnittelu voi olla myös kevyempää neuvontatyyppistö, jolloin isompia kirjallisia dokumentteja ei tarvita. Jokainen kohde ja sen suunnittelutarve sovitaan aina asiakkaan kanssa räätälöidysti.