Referenssikohteita

Tässä suunnittelemiani kohteita


Omakotitalo, Kerava

Uudiskohteen kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu. Pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalusteet, valaistus ja tekstiilit.

Kesäasunto, Keski-Suomi

Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu. 70-luvulla rakennettu kesäasunto remontoitiin täysin ja siihen tehtiin isoja tilamuutoksia. Huoneiden sijoittelu muuttui, ikkunoiden paikat ja koot määriteltiin uudelleen.  Kesäasuntoon haluttiin myös kaikki tämän päivän mukavuudet. Sisustussuunnitteluun kuului tilasuunnittelu, kiinto- ja irtokalusteet, sekä tekstiilit ja pintamateriaalit.  Remontin seurantaa yhteistyössä urakoitsijan kanssa.

Rivitalohuoneisto, Helsinki

Remonttikohteen pintamateriaali-, kiinto- ja irtokaluste-, sekä tekstiilisuunnittelu. Asunnossa uusittiin kaikki pinnat, kiintokalusteet ja irtokalusteet, sekä tekstiilit mietittiin uudelleen. Tämä 70-luvulla rakennettu asunto koki suuren muutoksen.

Omakotitalo, Tuusula

Uudiskohteen kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu. Pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalusteet, sekä valaistus- ja tekstiilisuunnittelu.


Kerrostalohuoneisto, Kruunuhaka

Irtokaluste- ja tekstiilisuunnitelma. Huonekaluja ja valaisimia uusittiin, mutta myös osa vanhoista kalusteista sai jäädä ja niitä kunnostettiin. Uudet tekstiilit muuttivat kodin ilmettä paljon.

Kerrostalohuoneisto, Munkkiniemi

Remonttikohteeseen pintamateriaalit, tila- ja kiintokalustesuunnittelua yhteistyössä remontin tekijän kanssa.

Kerrostalohuoneisto, Kallio

Keittiösuunnittelu. Entisen alkovin paikalle siirretyn keittiön kaikki nurkat hyödynnettiin. Yksi seinä jätettiin kuitenkin ilman yläkaappeja avaruutta antamaan.

Kerrostalohuoneisto, Espoo

Remonttikohteen kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu. Suunnitelma sisälsi pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalusteet, sekä tekstiilit. Kaikki pinnat, märkätilat ja kiintokalusteet uusittiin. Suunnitelmassa säilytettiin paljon myös vanhoja kalusteita. Remontin seurantaa yhteistyössä urakoitsijan kanssa.

Saunatupa, Keski-Suomi

Uusi saunatupa ei paljoa sisällensä kätke, koska maisema on tässä se suurin taulu. Rauhalliset ja maanläheiset sävyt sopivat kauniisti tähän tilaan. 

Saunatupa toimii myös tarvittaessa vierasmajoituksena.


Omakotitalo, Vantaa

Remonttikohde. Lähes sata vuotta vanha talo haluttiin saada toimivaksi nykyaikaan. Kohteeseen pintamateriaali-, kiinto- ja irtokaluste-, sekä tekstiilisuunnittelua.


Muita kohteita