Referenssikohteita

Tässä suunnittelemiani kohteita


Sisustussuunnittelu Tuusula

Omakotitalon kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu Tuusula. 2000-luvun alussa rakennettu talo oli uudistuksen tarpeessa lasten lähdettyä ja talo päätettiin remontoida kauttaaltaan. Samalla myös kaikki irtokalusteet ja tekstiilit uusittiin sekä valaistusta parannettiin tähän päivään. Sisustussuunnittelijalle kuului koko kodin sisustuksen suunnittelu, tilasuunnittelu, pintamateriaalit, valaistus ja kiintokalusteet, sekä kaikki irtokalusteet ja tekstiilit. Remontti toteutettiin kahdessa vaiheessa. Kuvia lisää tulossa tästä kohteesta.

 

Kuvat Jenny Kallio

Sisustussuunnittelija helsinki

Sisustussuunnittelu omakotitalo Kerava

Uudiskohde, omakotitalon kokonaisvaltainen tila- ja sisustussuunnittelu Kerava. Sisustussuunnitteluun kuului tilasuunnittelu, pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalusteet, sekä valaistus ja tekstiilit. kompakti talo, jossa jokaisella kalusteella on oma paikkansa.

Sisustussuunnittelu Helsinki Katajanokka

Sisustussuunnittelu Helsinki. Sisustussuunnittelija katsoi remonttikohteeseen pintamateriaalit, kiintokaluste- ja valaistusuunnittelua. Kohteessa haluttiin säilyttää vanhat lautalattiat ja kaikki materiaalit valittiin vanhaa rakennusta kunnioittaen.

Sisustussuunnittelu Helsinki Kruunuhaka

Kerrostalohuoneiston sisustussuunnittelu Helsinki. Irtokaluste- ja tekstiilisuunnitelma. Huonekaluja ja valaisimia uusittiin, mutta myös osa vanhoista kalusteista sai jäädä ja niitä kunnostettiin. Vanhaan takkaan integroitiin biotakka, joten sekin tuli uudelleen käyttöön.  Uudet tekstiilit ja kalusteet muuttivat kodin ilmettä paljon.

 

Sisustussuunnittelu Espoo

Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu Espoo. Sisustussuunnittelija katsoi uudiskohteeseen pintamateriaalit, kiintokalusteiden sävyt ja materiaalit.  Sekä kaikki irtokalusteet ja tekstiilit uusittiin uuteen kotiin sopiviksi ja pitkäaikaisiksi valinnoiksi. Perhe osti uuden talon ja tämä koti haluttiin sisustaa uudella ilmeellä.

 

Sisustussuunnittelu Espoo

Remonttikohde, 90-luvulla rakennetun rivitalohuoneiston sisustus- ja tilasuunnittelu. Keittiöön, pesuhuoneeseen ja saunaan katsottiin pintamateriaalit, kiintokalusteet ja valaistus. Lapsiperhe löysi haluamaltaan alueelta alkuperäiskuntoisen asunnon, joka remontoitiin perheelle sopivaksi. 

Sisustussuunnittelu Keski-Suomi

Kokonaisvaltainen tila- ja sisustussuunnittelu Keski-Suomessa. 70-luvulla rakennettu kesäasunto remontoitiin täysin ja siihen tehtiin isoja tilamuutoksia. Huoneiden sijoittelua muutettiin, ikkunoiden paikat ja koot määriteltiin uudelleen. Katettu terassi otettiin sisätilojen käyttöön ja samassa yhteydessä ollut sauna siirtyi erilliseen uuteen rakennukseen. Kesäasuntoon haluttiin myös kaikki tämän päivän mukavuudet kettiön ja wc:n suhteen. Sisustussuunnittelijalle kuului koko tilasuunnittelu, kiinto- ja irtokalusteet, sekä tekstiilit ja pintamateriaalit. Remontin seurantaa yhteistyössä urakoitsijan kanssa.  Alkuperäinen mökki oli pimeä ja ahdas ja uuden sisustukselta toivottiin valoisuutta ja avaruutta. Tämä suvussa ollut kesäpaikka haluttiin säilyttää ja kunnostaa niin, että mökille on aina helppo mennä. 

Sisustussuunnittelu Vantaa

Sisustussuunnittelu Vantaa, uudehko kerrostalohuoneisto. Kohteeseen pintamateriaali-, kiinto- ja irtokaluste-, sekä tekstiilisuunnittelua. Hämärään asuntoon tarvittiin valoa ja kaikki materiaalit ja sävyt valittiin sen mukaan, miten valoisuuden tunnetta voidaan lisätä. Myös vanhan asunnon tummat kalusteet haluttiin korvata uusilla vaaleilla kalusteilla. Olohuoneen Tv/säilytyskaluste teetettiin  puusepällä mittojen mukaan.

Sisustussuunnittelu Eteläsuomi

Sisustussuunnittelu Eteläsuomi. Hirsimökki vaihtoi omistajaa ja vaihdoksen myötä sisustus haluttiin päivittää ja saada lapsiperheelle sopivaksi. Kohteeseen katsottiin pintoja, kiinto- ja irtokalusteita, sekä tekstiilit. Mökin katto ja hirret oli jo käsitelty, mutta lattia hiottiin ja lakattiin. Keittiö uusittiin ja valaistusta parannettiin tunnelmavalaistuksen lisäksi. Yläkerran hankalat matalat tilat sisustettiin osin liukuovikaapistoilla ja osin tilanjakoverhon avulla. Näin tiloihin saatiin selkeyttä ja lisää säilytystilaa.

Sisustussuunnittelu Espoo

70-luvulla rakennetun huoneiston kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu Espoo. Remonttikohde, jonka sisustussuunnittelu sisälsi pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalusteet, sekä tekstiilit. 

Kaikki pinnat, märkätilat ja kiintokalusteet uusittiin. Suunnitelmassa säilytettiin paljon myös vanhoja kalusteita. Remontin seurantaa yhteistyössä urakoitsijan kanssa.

 

Sisustussuunnittelu Kerava

Sisustussuunnittelu Kerava, kohteeseen pintamateriaali, irtokaluste-, sekä tekstiilisuunnittelua. Huoneistossa tehtiin pientä pintaremonttia ja irtokalusteet, sekä tekstiilit mietittiin uudelleen. Tämä 60/70-luvun vaihteessa rakennettu kerrostalohuoneisto sai uuden ilmeen ja kodin sisustuksessa haluttiin säilyttää hieman talon rakennusaikakaudelle tyypillisiä piirteitä. 

 

Sisustussuunnittelu Järvenpää

Vanhempaan omakotitaloon kaivattiin pientä uudistusta ja pintaremonttia. Kohteessa uusittiin pintamateriaaleja, tekstiilejä ja irtokalusteita, mutta säilytettiin myös paljon vanhoja kalusteita ja niitä uudistettiin ja kunnostettin. Kodissa oli tärkeitä tauluja ja esineitä ja niiden paikat mietittiin uudelleen.

Sisustussuunnittelu Tuusula

Omakotitalon sisustussuunnittelu Tuusulassa. Uudiskohteen kokonaisvaltainen sisustus- ja tilasuunnittelu. Pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalusteet, 

sekä valaistus- ja tekstiilisuunnittelu. Lapsiperheen koti, jossa haluttiin kodin olevan vaalea, selkeä, mutta pienellä pilkkeellä.

 

Sisustussuunnittelu Vantaa

Remonttikohde, tila- ja sisustussuunnittelu Vantaa. Lähes sata vuotta vanha talo haluttiin saada toimivaksi nykyaikaan. Kohteeseen pintamateriaali-, kiinto- ja irtokaluste-, sekä tekstiilisuunnittelua. Todella epäkäytännöllinen ja vanha keittiö uusittiin ja kaikki pinnat maalattiin ja osin tapetoitiin. Vanha lauttalattia kunnostettiin ja maalattiin. Irtokalusteita uusittiin, mutta myös osa vanhoista kalusteista sai tulla mukaan vanhasta kodista.

Sisustussuunnittelu voi olla myös pienimuotoista. Se voi käsittää yhden tai useamman tilan tai koostua eri osa-alueista. Suunnittelu voi olla myös kevyempää neuvontatyyppistä, jolloin isompia kirjallisia dokumentteja ei tarvita. Jokainen kohde ja sen suunnittelutarve sovitaan aina asiakkaan kanssa räätälöidysti.