Referenssikohteita

Tässä suunnittelemiani kohteita


Sisustussuunnittelu Kerava

Uudiskohde, omakotitalon kokonaisvaltainen tila- ja sisustussuunnittelu Kerava. Sisustussuunnitteluun kuului tilasuunnittelu, pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalusteet, sekä valaistus ja tekstiilit. 

Sisustussuunnittelu Helsinki Katajanokka

Sisustussuunnittelu Helsinki. Sisustussuunnittelija katsoi remonttikohteeseen pintamateriaalit, kiintokaluste- ja valaistusuunnittelua. Kohteessa haluttiin käyttää asunnon arvon mukaan laadukkaita ja tyylikkäitä materiaaleja ja tuotteita.

Sisustussuunnittelu Keski-Suomi

Kokonaisvaltainen tila- ja sisustussuunnittelu Keski-Suomessa. 70-luvulla rakennettu kesäasunto remontoitiin täysin ja siihen tehtiin isoja tilamuutoksia. Huoneiden sijoittelua muutettiin, ikkunoiden paikat ja koot määriteltiin uudelleen. Katettu terassi otettiin sisätilojen käyttöön ja samassa yhteydessä ollut sauna siirtyi erilliseen uuteen rakennukseen. Kesäasuntoon haluttiin myös kaikki tämän päivän mukavuudet. Sisustussuunnittelijalle kuului tilasuunnittelu, kiinto- ja irtokalusteet, sekä tekstiilit ja pintamateriaalit.

Remontin seurantaa yhteistyössä urakoitsijan kanssa.

Sisustussuunnittelu Vantaa

Sisustussuunnittelu Vantaa, uudehko kerrostalohuoneisto. Kohteeseen pintamateriaali-, kiinto- ja irtokaluste-, sekä tekstiilisuunnittelua. Hämärään asuntoon tarvittiin valoa ja kaikki materiaalit ja sävyt valittiin sen mukaan, miten valoisuuden tunnetta voidaan lisätä.

Sisustussuunnittelu Helsinki Munkkiniemi

Remonttikohteessa kerrostalohuoneiston sisustussuunnittelu, jonne katsottiin pintamateriaalit, tila- ja kiintokalustesuunnittelua yhteistyössä remontin tekijän kanssa. Sisustuksen tavoitteena oli ajattomuus ja moneen makuun sopiva kokonaisuus.

Sisustussuunnittelu Helsinki Kruunuhaka

Kerrostalohuoneiston sisustussuunnittelu Helsinki. Irtokaluste- ja tekstiilisuunnitelma. Huonekaluja ja valaisimia uusittiin, mutta myös osa vanhoista kalusteista sai jäädä ja niitä kunnostettiin. Vanhaan takkaan integroitiin biotakka, joten sekin tuli uudelleen käyttöön.  Uudet tekstiilit ja kalusteet muuttivat kodin ilmettä paljon.

 

Sisustussuunnittelu Espoo

Remonttikohteen kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu Espoo. Sisustussuunnittelu sisälsi pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalusteet, sekä tekstiilit. 

Kaikki pinnat, märkätilat ja kiintokalusteet uusittiin. Suunnitelmassa säilytettiin paljon myös vanhoja kalusteita. Remontin seurantaa yhteistyössä urakoitsijan kanssa.

 

Sisustussuunnittelu Tuusula

Omakotitalon sisustussuunnittelu Tuusulassa. Uudiskohteen kokonaisvaltainen sisustus- ja tilasuunnittelu. Pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalusteet, 

sekä valaistus- ja tekstiilisuunnittelu.

 

Sisustussuunnittelu Eteläsuomi

Sisustussuunnittelu Eteläsuomi. Hirsimökki vaihtoi omistajaa ja vaihdoksen myötä sisustus haluttiin päivittää ja saada lapsiperheelle sopivaksi. Kohteeseen katsottiin pintoja, kiinto- ja irtokalusteita, sekä tekstiilit. Keittiö uusittiin, lattiat hiottiin ja valaistus mietittiin uudelleen. 

Sisustussuunnittelu Vantaa

Remonttikohde, tila- ja sisustussuunnittelu Vantaa. Lähes sata vuotta vanha talo haluttiin saada toimivaksi nykyaikaan. Kohteeseen pintamateriaali-, kiinto- ja irtokaluste-, sekä tekstiilisuunnittelua.

Sisustussuunnittelu Helsinki

Remonttikohteen sisustussuunnittelu Helsinki, kohteeseen pintamateriaali-, kiinto- ja irtokaluste-, sekä tekstiilisuunnittelua. Huoneistossa avattiin seiniä 

ja kulkuaukkoja. Uusittiin kaikki pinnat, kiintokalusteet ja irtokalusteet, sekä tekstiilit mietittiin uudelleen. Tämä 70-luvulla rakennettu rivitalohuoneisto koki suuren muutoksen.

 

Sisustussuunnittelu lastenhuone

Sisustussuunnittelu Helsinki

Remonttikohde, sisustussuunnittelu Helsinki. Kaikki pinnat uusittiin ja mosaiikkiparketti hiottiin. Vanhat mäntyportaat saivat väistyä uusien tieltä ja myös wc uudistettiin kokonaisuudessaaan. Kohteeseen pintamateriaali-, kiinto- ja irtokaluste-, sekä tekstiilisuunnittelua.