Sisustussuunnittelu

Tarjoan sisustussuunnittelupalvelua yksityisille ja pienille yrityksille pääkaupunkiseudulla. Mielenkiinnon kohteena ovat tavalliset suomalaiset kodit, sekä pienet liike- ja toimistotilat.

Sisustussuunnittelu voi olla kokonaisvaltaista, se voi rajoittua yksittäisiin tiloihin tai koostua eri osa-alueista. Sisustussuunnitelman sisältö rakentuu asiakkaan tarpeista, ne määrittävät minkälaista apua sisustamisessa tarvitaan. Koska jokainen suunnitelma on erilainen, on jokaisesta kohteesta annettava arviokäynnin jälkeen oma kirjallinen tarjous. Arviokäynti on ilmainen, eikä velvoita vielä mihinkään. 


Sisustussuunnittelussa on tärkeää, että se on juuri asiakkaan näköinen ja budjettiin sopiva. Ensitapaamisella kartoitamme, mitä työ pitää sisällään ja pohdimme miltä sisustus voisi tyyliltään näyttää. Käymme yhdessä läpi, mitä säilytetään, uudistetaan ja mitä uutta hankitaan. Tapaamisen jälkeen asiakas saa tarjouksen suunnittelutyöstä. 

Suunnitelma tehdään enemmän tai vähemmän yhdessä vaiheittain. Tapaamisten yhteydessä käymme läpi erilaisia vaihtoehtoja ja asiakas tekee lopullisen päätöksen, mihin suuntaan lähdemme. Suunnitelma on aina kirjallinen, jolloin se antaa mahdollisuuden sisustuksen toteuttamiseen omaan tahtiin. Asiakas voi halutessaan tilata myös valmiin sisustuksen tai apua sisustuksen toteuttamiseen.

Sisustussuunnitelma

Sisustussuunnitelma voi pitää sisällään mm

- tila- ja kalustesuunnittelua
- pintamateriaalisuunnittelua
- värisuunnittelua
- kiintokalustesuunnittelua
- tekstiilisuunnittelua

Sisustusneuvonta paikan päällä

Joskus pelkkä sisustusneuvonta paikan päällä kohteessa tai liikkeessä voi olla riittävä uudistusta mietittäessä. 

3D-kuvat

Suuntaa antavat 3D-kuvat auttavat hahmottamaan, miltä tuleva sisustus tulee näyttämään. 
Piirrän jokaisesta suunnittelukohteesta suuntaa antavat kuvat.